About

Dit blijft toch het moeilijkste, schrijven over jezelf! Ik voel me nu alsof ik in een kring zit en mijn naam, leeftijd, woonplaats, hobby’s moet vertellen. Misschien moet ik dit ook maar gewoon op deze manier doen.

Ik ben dus Tember van den Heuvel, geboren in 1987 dus op dit moment 29. Dit is een tikkeltje ouder dan dat ik me voel (en soms ook gedraag). Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in een van de kleinste dorpen van Brabant namelijk Spoordonk maar eigenlijk ben ik gewoon nog een Oisterwijkse. Ook dit is een klein dorp dus als je benieuwd bent waar ik vandaag kom en dit zegt je helemaal niks (wat ik je niet kwalijk kan nemen), dit alles is in de buurt van Tilburg.

Ik ben altijd wel redelijk sportief geweest. Ik vind sporten ook gewoon echt kei (sorry Brabants) leuk. Maar ik vind heel veel kei leuk. Dus soms (lees: vaak) schoot het er gewoon bij in. Handballen doe ik sinds een paar jaar en dit zorgde wel voor enig regelmaat in mijn sportleven. Maar omdat ik eten (en drinken) ook kei leuk vind, is handballen niet voldoende om er nog een beetje fatsoenlijk bij te lopen. Dus deed ik af en toe een lesje spinning, af en toe wat hardlopen en vond je me soms op de grond om wat buikspier oefeningen te doen.

Toen kwam een jaar geleden mijn gekke vriend op het idee om de marathon van New York te gaan lopen en tja alleen maar kijken is niet mijn sterkste punt. Dus ik ging hardlopen, en veel en enthousiast en (voor mijn doen) redelijk snel. Dat ging fout natuurlijk en ondanks ongeveer 4 maanden met een springscheen blessure te hebben getraind, heb ik de NY marathon uitgelopen. Niet snel, niet pijnvrij maar het was geweldig.

En nu, nu ben ik echt in een zwart gat gevallen. Ik handbal weer, ik probeer wat hard te lopen en een beetje de sportschool in te duiken. En  ben ik een beetje zoekende…hoe combineer ik handbal met hardlopen en zorg ik ervoor dat ik een kilootje of 8 afval. Ohja had ik al verteld dat mijn hobby (veel) eten is?

Dus als je je geroepen voel? tips/ hulp/ schop onder mijn kont/ begeleiding alles is welkom….

30989468212_890602f0f9_o

Plaats een reactie